Competities


De Kempvis neemt deel aan twee competities voor verenigingen. Hierin staat het individuele presteren wat op de achtergrond, maar proberen we als team zo hoog mogelijk te eindigen.

De ZRO-competitie is de competitie die gezwommen wordt met de verenigingen in de Kring Rotterdam. Het streven is om met het Kempvis 1 team jaarlijks in de A-Poule mee te doen. Deze competitie bestaat uit 5 ronden. De eerste 2 dienen om de plaatsing te bepalen, waarna de laatste 3 ronden in poules A t/m E wordt gezwommen, om daarin de Poule-kampioenen te bepalen.

De EON-competitie is de landelijke competitie. Hierin zwem je niet perse direct tegen je directe tegenstanders in de poule, maar gezamenlijk met paar verenigingen van ongeveer gelijke sterkte. De uiteindelijke stand in de competitie wordt bepaald aan de hand van het puntenaantal van alle verenigingen in de competitie waarin je zwemt. De Kempvis kan zich de laatste jaren net handhaven in de A-competitie, de een na hoogste competitie van Nederland, maar inzet van alle zwemmers tijdens deze wedstrijden blijft cruciaal.

 

Stand in de ZRO-competitie :

De tussenstanden en overige ZRO competitie info vind U hier

 

Stand in de landelijke EON-competitie :

De stand in de landelijke EON-competitie vind u hier