Activiteiten


Even voorstellen. 

 De Waterpolo Activiteiten Commissie (afgekort WAC) is een groep van enthousiaste vrijwilligers die zich bezig houden met verschillende activiteiten voor de jeugd om op de eerste plaats plezier te maken, maar ook om kinderen te helpen de kinderen hun eigen team, maar ook andere teams te leren kennen. Het doel is om de kinderen te betrekken in het verenigingsleven en ook samen iets anders te doen dan waterpolo.

Het team

Het kern-team van de WAC bestaat uit  Voorzitter Tessa Bloem en Penningmeester Sandra Dol. Daarnaast hebben we nog een aantal sub-commissies, zoals Paastoernooi, Waterpolokamp etc. Bij de organisatie van de diverse activiteiten zijn veel mensen van De Kempvis betrokken.

Activiteiten

Voor de komende periode zijn de volgende activiteiten gepland:

Bowlen: voor de F,E,D jeugd

Paintballen: voor de C en B jeugd

Disco: voor F en E en een disco voor D,C, B jeugd

Knutselochtenden voor het kamp: 9 maart en 23 maart

April: Het Paastoernooi is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij alle teams meedoen en na een dag hard zwoegen kan iedereen genieten van lekkere snacks en de prijsuitreiking.

Mei: Het Waterpolokamp is het grootste evenement van de WAC.  Dit jaar is het thema “Jungle”. Inschrijving is voor eind maart. Kijk voor meer info op voorpagina van de kempvis.nl website.

Juni: De slotdag is traditioneel voor de bekendmaking van de nieuwe teamindeling voor het volgende seizoen en wordt afgesloten met een lekkere BBQ.

December: het kerstontbijt heerlijk na de training met een lekker olliebol

De WAC bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers:

Functie Waterpolo (WAC)
Voorzitter Tessa Bloem
Penningmeester WAC Sandra Dol
Leden Femke de haan

Ilse kuller

Als U een idee heeft voor een activiteit, een keer wilt helpen als begeleider, een opmerking heeft, dan is de WAC te bereiken viawac@kempvis.nl