Gratis clinics waterpolo en/of wedstrijdzwemmen in herfstvakantie


Ben jij gek op zwemmen? Doe dan op donderdagmiddag 25 oktober, in de herfstvakantie, mee aan de gratis clinics waterpolo en/of wedstrijdzwemmen in het Rivièrabad in Spijkenisse. Trainers van onze vereniging laten je in een klein uur op een leuke en speelse manier kennismaken met beide sporten. 

 

Clinic waterpolo vanaf 13.30 uur, clinic wedstrijdzwemmen vanaf 15.00

De eerste clinic is een waterpolo-clinic. Deze is van 13.30 tot 14.30 uur. De tweede clinic is voor kinderen die willen kennismaken met wedstrijdzwemmen. Deze clinic is van 15.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Je betaalt wel entreegeld. Je bezoekt immers het zwembad en kunt voor of na de clinic gewoon elders in de baden zwemmen. Let op: je hoeft je niet van tevoren aan te melden voor de clinics. Als je zin hebt, kóm je gewoon. Je kunt aan beide clinics meedoen, of aan een van de twee. De clinics zijn bedoeld voor kinderen tot 14 jaar en met minimaal zwemdiploma B.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de clinics? Neem dan even contact op met Andries Molengraaf via info@kempvis.nl. Je kunt ook bellen: 06-22684006.